Dün acaba ne pişirsem diye düşünürken, uzun süredir makarna yapmadığım aklıma geldi. Değişik bir tarif bulabilir miyim diyerek portakal ağacını incelerken, beşamel soslu, sucuklu fırın makarna yapmaya karar verdim. Bu benim ilk fırında makarna denememdi. Çubuk makarnaları üçe böldüm. Sucuk yerine pastırma, margarin yerine tereyağ kullandım.
Eşimin yorumu : "İçinde bir bal eksik, hayatımda yediğim en lezzetli makarna…"
Mutlaka denemelisiniz.
Merhabalar
YanıtlaSilblogunuzu ilk defa görüyorum.Çok güzel tarifler var.Özellikle gül şeklindeki tarife hayran oldum.Ellerinize sağlık
Sevgili Burcu,
YanıtlaSilYorumun için teşekkür ederim.
Yine bekleriz.
Firinda makarnayi ne zaman denediysem hic guzel olmadi, o yuzden de bir suredir yapmiyorum. Aslinda cok da severim. Seninki cok guzel gorunuyor, bidahaki sefere bunu denicem. Eline saglik
YanıtlaSilguzel tarif. ellerinize saglık.
YanıtlaSil