tag:blogger.com,1999:blog-17947012.post112962667730471192..comments2024-03-20T10:55:42.270+03:00Comments on SONSUZ NİMET: Gül TatlısıHayat Güzelhttp://www.blogger.com/profile/06203085648449742041noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-76281632400496652442011-08-20T16:46:45.938+03:002011-08-20T16:46:45.938+03:00guzel tarif. ellerinize saglık.guzel tarif. ellerinize saglık.yemek tariflerihttp://www.resimli-yemek-tarifleri.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-17406433193328612232007-12-27T11:20:00.000+02:002007-12-27T11:20:00.000+02:00Ben bu tatlıyı çok kez yaptım. Yuvarlak parçalar i...Ben bu tatlıyı çok kez yaptım. Yuvarlak parçalar için tiryaki bardağı denilen büyük ince belli çay bardaklarını kullandım. Kekun olmadığı için bir kere bildigimiz unla yaptım. İçine de kabartma tozu koydum ama Kekun ile yaptığım gibi ağızda dağılmadı. <BR/><BR/>Şerbeti ise soğuk hamura sıcak olarka döküyorum. 2-3 saat sonra çekmiş oluyor. <BR/><BR/>Ayrıca çok ilgi odağı oluyor bayanlar...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-27680926493118090312007-12-13T22:25:00.000+02:002007-12-13T22:25:00.000+02:00kabartma tozu eksik tatli sicak serbet soguk olcak...kabartma tozu eksik tatli sicak serbet soguk olcaki bi eksikligi yok. çok güzel oldu bizde yemek kursunda yaptik:))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-3238787853863551302007-10-11T00:28:00.000+03:002007-10-11T00:28:00.000+03:00selam...bir kez komsumuzda gorup tarifini almis ve...selam...bir kez komsumuzda gorup tarifini almis ve hamura kirmizi gida boyasi,serbete de 2 corba kasigi gul suyu eklemistim.harika bir sevgililer gunu jesti olmustu..mukemmel bir sonuctu...gulguzelihttps://www.blogger.com/profile/09490319292775850440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-44722233694568867552007-08-23T21:44:00.000+03:002007-08-23T21:44:00.000+03:00süper gözüküyorlar,resim gibi.Ellerine saglik.süper gözüküyorlar,resim gibi.Ellerine saglik.Yarenhttps://www.blogger.com/profile/08669007987101358943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-29754817410045072532007-02-13T20:58:00.000+02:002007-02-13T20:58:00.000+02:00Sevgili Tülay, geçenlerde Oktay Usta'nın kırmızı r...Sevgili Tülay, geçenlerde Oktay Usta'nın kırmızı renkli gül tatlısı yaptığını görmüştüm. Maalesef tam olarak izleyemediğimden hangi aşamada ne kattı o kısmı kaçırdım. Programı izleyen varsa, yorum bırakırlarsa mennun oluruz...Hayat Güzelhttps://www.blogger.com/profile/06203085648449742041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1167075870284348522006-12-25T21:44:00.000+02:002006-12-25T21:44:00.000+02:00selam..tarif cok güzel ve cok hos gözüküyor..bende...selam..<BR/>tarif cok güzel ve cok hos gözüküyor..<BR/>bende deneyecegim..<BR/>acaba icerisine renklendirmek icin gidaboyasi katsak olur mu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1131789932533231372005-11-12T12:05:00.000+02:002005-11-12T12:05:00.000+02:00Gelincik tarlasından sevgili Burcu da bu tarifi de...Gelincik tarlasından sevgili Burcu da bu tarifi denemiş ve iyi netice almış.<BR/><BR/>(http://gelincikler.blogspot.com )<BR/><BR/>Tarifi bu blogdan aldığına dair linkimden bahsedip, etik kurallarına uyduğu için kendisine teşekkür ediyorum.<BR/><BR/>Sevgili Burcu, bloguna bir türlü yorumumu gönderemedim. Acaba bir problem mi var? Bir de merak ediyorum. Un mu, yoksa kekun mu kullandın?<BR/>Hayat Güzelhttps://www.blogger.com/profile/06203085648449742041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1131639692045780852005-11-10T18:21:00.000+02:002005-11-10T18:21:00.000+02:00Sevgili Nazan, hiç eve kekun almadım. Bu yüzden iç...Sevgili Nazan, hiç eve kekun almadım. Bu yüzden içinde kabartma tozu olabileceği hiç aklıma gelmemişti.Markete gidince ilk işim, kekunun içindekiler bölümünü incelemek olacak. Bu önemli bir ayrıntı. Hatırlattığın için teşekkürler.<BR/><BR/>Bloğumu beğendiğine sevindim. <BR/><BR/>Yine bekleriz.Hayat Güzelhttps://www.blogger.com/profile/06203085648449742041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1131575934071550672005-11-10T00:38:00.000+02:002005-11-10T00:38:00.000+02:00Merhaba!Siteni bugun buldum ve cok begendim, eller...Merhaba!<BR/><BR/>Siteni bugun buldum ve cok begendim, ellerine saglik. Bu tarif de cok cok hos gözukuyor ve sekil verme isini tek tek fotograflayip anlattigin icin de ayrica tesekkurler, insaAllah en yakin zamanda denemek istiyorum.<BR/><BR/>Serbet cekmeme konusunda bir fikir: "tarifte 'kekun' yaziyordu, ben normal kullandim" demissin, acaba sorun bu olabilir mi? Bizim buradaki 'kekun' tipi Nazanhttps://www.blogger.com/profile/14077131705389259566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1130444372442058692005-10-27T23:19:00.000+03:002005-10-27T23:19:00.000+03:00Cok hos ve leziz gozukuyor. Ellerinize saglik!!Cok hos ve leziz gozukuyor. Ellerinize saglik!!Pitircikhttps://www.blogger.com/profile/09976913806627121995noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1130406305320291812005-10-27T12:45:00.000+03:002005-10-27T12:45:00.000+03:00Sevgili Melda, gül şeklindeki kurabiyelerin tarifi...Sevgili Melda, gül şeklindeki kurabiyelerin tarifini sabırsızlıkla bekliyorum :)<BR/><BR/>Sevgili Meral, yapmış olduğunuz tatlıların güzel olduğuna çok sevindim. Verdiğin şerbet çektirme yöntemini deneyeceğim.Hayat Güzelhttps://www.blogger.com/profile/06203085648449742041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1130397503103411652005-10-27T10:18:00.000+03:002005-10-27T10:18:00.000+03:00Merhaba HayatTarifini Zeliha ablam denemiş ve çok ...Merhaba Hayat<BR/>Tarifini Zeliha ablam denemiş ve çok güzel olmuş. Çok güzel oluyo sen de denemelisin deyince ben de tarifi alayım dedim. Şerbeti tatlı eğer çekmezse ben fırına tekrar sürüp 5 dk kadar ısıtıyorum 200 derecede sonra çıkarınca şerbet yarım saat kadar sonra çekmiş oluyor. % 90 iyi sonuç verdi diyebilirim <BR/>tarif için teşekkürlerMeralhttps://www.blogger.com/profile/03155369044123680302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1130188575296301322005-10-25T00:16:00.000+03:002005-10-25T00:16:00.000+03:00Çok süper bir görüntü. Bu şekilde kurabiyeler yapa...Çok süper bir görüntü. Bu şekilde kurabiyeler yapacağım en kısa zamanda. Şerbet konusunda ben de kendime güvenemiyorum :) Ellerine sağlık.meldahttps://www.blogger.com/profile/07364592016790442863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1129710141084579272005-10-19T11:22:00.000+03:002005-10-19T11:22:00.000+03:00Sevgili mutfaktaki ogrenci,Benim okudugum serbetli...Sevgili mutfaktaki ogrenci,<BR/>Benim okudugum serbetli tatlıların hemem hemen tamamında fırından alır almaz sıcak tatlının uzerine onceden hazırlanıp sogutulmus serbet gezdiriliyor.Demek ki dogrusu bu. Hamur inceltilip, kullanılan kalıpta kucultulurse(ben cay bardağı kullanmıstım) ise yarayabilir.Hayat Güzelhttps://www.blogger.com/profile/06203085648449742041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-17947012.post-1129627550871986472005-10-18T12:25:00.000+03:002005-10-18T12:25:00.000+03:00Goruntusu epey albenili. Ozellikle verilen bir dav...Goruntusu epey albenili. Ozellikle verilen bir davette ilgi odagi olur buyuk ihtimalle.<BR/><BR/>Serbet konusunda ise uzuldum. Hamuru inceltmek ya da sicak serbeti pismis soguk hamura dokmek ise yarayabilir mi?<BR/><BR/>mutfaktaki ogrenci<BR/>mutfaktakiler.blogspot.comipodtouchhttps://www.blogger.com/profile/00412474815293356341noreply@blogger.com